kim » oh:kldkasij nzxcnvxz zl;kv;a vbooltihospf vbnxklcvl/zx';lz'; vj;xlfgsgfs sdghsfblj nlkjxl;cbj sd;gbjzcxvlkbjkvl l lkxcvbz;cvjl; yoyu nbgbopsgfs
kim » oh:kldkasij nzxcnvxz zl;kv;a vbooltihospf vbnxklcvl/zx';lz'; vj;xlfgsgfs sdghsfblj nlkjxl;cbj sd;gbjzcxvlkbjkvl l lkxcvbz;cvjl; yoyu nbgbopsgfs
Salina » Hi, Rosma. Selamat Hari Raya. Maaf zahir & batin. Have a gd weekend with ur luv ones.
Suriyati » Salam cik Rosma, your keropok ikan.. dah ada da.. nanti you email me you address.. jadi I boleh kasi you the keropok once I get home.. Have an enjoyable eid!!
lady lee » Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin, Ros!
lin » askum bun.. hey.. homwdy do.. miss u la.. selamat ari raye k.. camner raya kat sana..?? ada gathering ke?? take care dear
bunkerangs » nora..same2 here. selamat menyambut hari raya kat singapore and maaf zahir batin
bunkerangs » suriyati...abu chang my sis dah hantar berketul2 thanx for the offer. but kalau jumpa keropok ikan sedap leh jugak lah i kirim..hahaha
bunkerangs » khaty..hehehe,..ah ah lah..blogdrive ni mogok agaknyer
bunkerangs » hello dek faridah persiapan adalah gitu2 sikit tak banyak. baru tuari buat kueh tart. will be celebrating on monday eve with some friends same to you eh
bunkerangs » sri..yes..will go and pindah over there
bunkerangs » kak za, i think are right. it is time to move. i am thinking of using the blogspot
Nora » Bunn.. Selamat Menyambut Lebaran.. mohon maaf zahir dan batin.. semoga ceria2 slalu yer! hehe..
Suriyati » Salam Rosma, I boleh tak you kasi I your mailing addres. Email it to me. I thought of giving you abu chang jadi you boleh buat banyak mee kuning. Amacam?
khaty » Hi dear..kesiannya blogdrive buat hal lagi ke? Yelah i also think blogspot is much much better
faridah » salam sis. how's yr persiapan raya? for me ala kadar je. Selamat berlebaran & maaf zahir batin. take care
sri » rosma...pindah blogspot lah...less prob and systematic...cepat lipat baju tu semua...
Kak Za » rosma, maybe its time to pindah rumah....blogdrive ni lagi banyak problem dari blogspot.
bunkerangs » salams cik suriyati wahhhh..bestnyer nak balik kan buat tu senang but jadi ke tidak tu another story lah suriyati..haahhaha. you nak tolong i..hehe...boleh jugak nanti i email you
bunkerangs » hariti..ni lah blogdrive buat hal. dunno what is wrong with it..kejap leh see and kejap tak leh nampak..agaknhyer magic lah
Suriyati » Alamak I ank try letak comment tapi tak boleh masuk. Tak pe.. I kasi comment kat sini okay.. pandaiyou buat keropok ikan.. younak I belikan keropok ikan tak?? Email me okay.. Nanti I try carikan..
hartini » What telah happened... semalam i saw the post with the cute baby, cute kitties and keropok ikan sedap. dah hilang? macam biskut chipsmore, skejap ada skejap takde. will check back again soon!
bunkerangs » sri..semalam i oso got the same problem. but this morning dah okay dah..tatau lah apsal ngan blogdrive ni..ishhhh...
sri » bunnie..i cant seem to get to yr latest posting..balik2 muka si dora cute ni..ngan makan kanan ..sib baik dora make me smile..eheee..
bunkerangs » yati..salams preparation?..hehe..no prep lah sini raya just my fam jer..nengok lah nanti susah sangat buat mee goreng jer
bunkerangs » hmmm..blogdrive ni buat hal pulak..i can't see any of the oct nyer entry..*sigh*
lady lee » salams dear. how are you? how r ur preparations coming along? i love the 3 cats! wish i can have one too!
bunkerangs » salams, nora..tu lah...cam lama gitu eh..i ni pun..cam no time gitu to blog hope here and there..ada ajer keje you sos..selamat berpuasa
bunkerangs » salams faridah raya..alah like any normal day here tulah angan2 nak beli baju lah..but the ones yang i nak dah takder. kaler dah habis. kuih raya tengah planning ni you dah siap ke belum?
Nora » A'kum Bunn.. woahh da lame tk singgah kat sini.. how r u n fam? mesti tgh bz preparing for raye.. anw, slmt berpuase yer! tk cr!
Faridah » hello, kakrosma, how's yr raya preparation? Any kuih raya this year?
bunkerangs » alia..good to hear from you again you take care okay and tenk you lah kerana sudi jenguk my blog ni
bunkerangs » sri..i am doing much better thanx niari buka sambal x-rated tu and sop fish ball with kanglong i lom cat itu golden paint lagi..insyallah besok sebab no kiddies
bunkerangs » khaty *hugs*..you enjoy your week too okay
bunkerangs » hi naddy..okay..insyallah i will email soon. i have yet to create a new gmail acct you oso eh..give me your add
bunkerangs » yati...yeah...never thought that it can be a very emotional thing eh..anyway, thanx lah..we are better now you take care too
alia » hi..bunn..da zaman alia tk ke blog..so sorri abt wat happe..i maybe too late to advised..so sorii dear...
sri » hey pal..how are u doing?..dah tul tul abis cat?..nak tgk lah itu golden paint yg u mentioned..must be pretty..sounds unique..buka apa ari ni?
khaty » Hope u enjoyed ur wkends..take care
naddy@nad » hi rosma... email me ur add bleh? nak antar kad raya lah
lady lee » sorry to hear about hobbes death.i went thru a similar situation with my family cat about a year ago but my sis was the one terribly hit.it was very emotional for us.anyway, u take care and be strong
bunkerangs » hey nad.. i okay lah but still sometimes tu ter not okay
bunkerangs » hi khaty...yah lah..sad coz she alih alih jer sakit and then died. alhamdullilah..coping thanks for dropping by
bunkerangs » hi diana...salams. oh no problem ..your blog selalu buat air liur i meleleh sedap nengok gambar masakan you
naddy@nad » hello... hw r u?
khaty » Hi dear..really sad to hear abt hobbes..Hope u're ok by now..Hugs to u & the kids & take care
Diana » Hi Rosma... Salam perkenalan... thanks for dropping by my blog... cool blog you have here
bunkerangs » sri..yeah i have come to terms with it. still hurts but not so bad now lah...she is gone and nothing i can do about that. tersenhum japs when you citer pasal ikan you mati..hehehe. death is always sad
bunkerangs » nissa chak balik lah kat you
sriberry » hang in there pal...i feel as sad too..ni ikan dari 12 tinggal 5...tak ke sedih...ngan mata beliak dia tak tutup2 bila mati..sedih tau sgt...
myperiukbelanga » Chiakkk!!
bunkerangs » salam suriyati rajin..no lah..it's a long time coming lah this project. hehe just wanted to get it over and done with. you have a grat day to.
Suriyati » Salam Rosma, Rajin benar you cat rumah ya.. .. I sekarang tengah minat buat scrapbook.. Anyway, you have a great day..
bunkerangs » hello khaty..no problem tu lah cat ni penat eh..nak nak bila kena cat thr trim..wahhh..leh pengsan
khaty » Hi bunn..thks for sharing the recipe..Nak try buat pas raya nantilah..Me pun ngah cat rumah juga ni
bunkerangs » aisehhhh...sriiii..i tak perasan lah..mintak sori manyiak2... and i will hapdate your url later2 ahhh..heh
bunkerangs » naddy..fasting kat sini biasa jer...tak lah semriah kat sana but bulan ramadhan tetap best walaupun dimama kita berada..hehe
bunkerangs » thank you yati
sriberry » by any chance..look into jintai chat now..greeted u there..teeheee...chomp chomp..
sriberry » rosma..bila nak hapdate my url??.ehee...
naddy@nad » email or PM me kat yahoo msgr ye?? happy ramadhan to everyone!
naddy@nad » ello how's fasting kat sana? eh dah dpt my invite kan? sorry la terpaksa buat my blog private... sbb too many nasty comments... sri and suriyati (and sapa2 yg i terforget to send invite tu) pls
lady lee » salam ramadhan to you and family dear!
bunkerangs » dahh tukar layout sebab yang lama tu cam menyemak jer i nengok. sakit biji mata i nengok karer purper tu lah. this is still my fav layout. clean and green with daisies..hehee
bunkerangs » salam suriyati...eh lama kiter tak jumpa kat alam cyber ni eh..hahaha..or is it i yang lama tak bertandang kat rumah cyber you..sesekali pegi..wahhh..the food pics tak leh tahan ler.. and yes i
bunkerangs » oh tenk u lah dah check out kan tang baju tu. i ni mmg nak beli..and yes i tengah tinggal kat kansas. and selamat menyambut ramadhan yang mulia to you too and will mail your fren .
bunkerangs » hehe...jin tai ni kan..adalah kespeselan dia..hahah. tanyer ajer si sri and chip nissa kiter ni
bunkerangs » elo dek faridah alah kesian nyer. akak doakan supaya sembuh cepat insyallah eh. gangrene ni sakit tau. teringat my mom kena dry gangrene kat kaki dia.
bunkerangs » sri you and nissa nak suruh i masak ketam kat sana..bleh bleh..insyallah...i kasi order and instructions..you dua dua tukang carry out leh tak?.. alah chip..tak kan you tak tau apa itu kokang..heheh
bunkerangs » nissa..ketam kan bau mmg power aper nak nak time tumis sambal dia..hehe. oh raya ni i tak balik ke negeri yang tersayang. sebab situasi tak mengizinkan..insyallah tahun depan
Suriyati » Salam Rosma, Ramadhan Kareem to you and everyone here.. eh!! You dah tukar layout.. I suka this layout.. very clean!! Anyway, apa kahabar you kat sana..
faridah » x
faridah » sis i've checked for u abt the baju. she shudnt be a problem. U can email her for further details lady.bohemian@gmail.com
faridah » sis rosma, my hubby baru informed me, u frm kansas?
faridah » pasal baju tu, nanti i check for u. Im helping my fren actually. By the way, where do u reside? Selamat menyambut ramadhan al mubarak to u & family.
faridah » salam sis, my hub tu biasalah, bila 2 ex-jintai da jumpa, mula lah tangkap hensem... my wrist tu due to wrist gangrene altho i memang ada carpal tunnel. Sejak jadi SAHM ni, mcm2 penyakit la.
myperiukbelanga » Ha, kokang? typo gapo kicii?
sriberry » hahahaa...ni kicii pujuk rosma eh..*pegang dagu* boleylah..masaklah ketam bbbyk utk kita semua kokang..boley eh..eheee..HAVE A BLESSED RAMADHAN ROSMA N FAMILY
myperiukbelanga » Aiii....bau ketam sampai kesini tak ilang2 nmpk nya...raya ni tak balik negeri ker cik rosma? Sri & me nak beli ketam bebanyak suh awak masak ni... hv a great wkends, hugs to sarina & sarah!
bunkerangs » aisey faiqah...hehe..i update bila termampu..bleh tak?..haha. and yes i work kat leberi best best best!..sama lah kiter eh..haha..pinjam buku tak return2..hehe
bunkerangs » khaty..salams...you too. selamat menyambut ramadhan
bunkerangs » faridah..salams okay..nanti i revamp balik my list i will add you okay
bunkerangs » lin..salams yes..i siang2 dah belajar masak mee siam sebab my peberet nak pedas boleh tak nak pedas pun boleh..hehe..nak bukak rest..boleh tapi penat lah..hahah..pastukan regulations banyak .
bunkerangs » naddy..will wait for the email wokeh
FaiQah » sis...bila nk updatez ni?? u work in a library eh?? mesti best kan... i love library and the books, sampai tk nk return heheheheh
khaty » Salams bunn..Selamat Menyambut Ramadan & take care
faridah » salam sis, bloghopped. nice blog you have here. shall we link
faridah » salam sis, bloghopped from myperiuk belanga. nice blog you have here. shall we link?
lin » salams cik puan bun waa.. masak mi siam ek?? camner tu?? pedas tak?? waa.. mcm2 pandai ni.. bleh la bukak oriental retaurant kat sana ek??
naddy » wokeh nanti i email u
bunkerangs » teruk kalau dah kena..anyway, khaty you have a great weekend too. hugs to the kiddies
bunkerangs » salams khaty oh you takper..i pun jarang tulis anything for the past mth..hahha. yelah..what they call the terrible two's kat sini..hehe. tulah..kesian kiter ni eh ada migraine.
bunkerangs » hello naddy..hehehe...okay..nanti you kasi i your email jugak. cam last year hantar kad raya american style ..haha ye tak sri
bunkerangs » sri..the trip to omaha was very good. best ..the weather was nice and we had a nice walk. beli barang dapur sikit and all that too
khaty » Hi bunn..dah lama khaty tak masuk sini..How r u doing? Sarah tu sebijik like azri..Ada jer yg nak dibuat..khaty pun ada migraine juga..Have a grt wkend & take care
bunkerangs » evan...oh my god...i didn't know that..coz i didn't see anything when i typed my nick in. anyway..i deleted the url that you provided and called up the service place...they said they will look into it
naddy » ello!! how r u doin?? dah nak pose kan... mcm mana suasana berpuasa di sana? email me ur addy ye? nak antar raya card... ehehe
sri » have a grt trip to omaha....nanti i tanya wak simon...kalo ada service gitu ..kalo tak..i bukak stesen kat tepi kedai dia eh..stesen fed ex tak sam pai nama dia....eheeee...,,ketam...cinta pertama ku
bunkerangs » wooi cik nissa..nanti i ym you eh..kalau you nak ym i..i nyer nick sama dengan my blog nyer nick ler...apa you kata you hantar jer..nanti satu malam..jeng jeng jeng jeng jeng..hehehe.
bunkerangs » lin...wahhh..dah repair ler bende ni..baru beli jer..bermacam2 rosak..hahaha. kuar masuk sepital tak berenti..penat gi ulang alik..hehe